08 januar 2009

080109: Hvordan overleve Januar!

Januar betyr nemlig at det går mot lysere tider. Noen liker snø, andre ikke, været har erfaringsmessig mye å si for motivasjonen hos oss nordboere, mener motivatoren. Men været er noe vi må leve med, det viktigste er å puste ut.


Vel overstått julefeiring og nyttårsfestligheter. Hadde du store nyttårsforsetter? Slapp av, de fleste av oss klarer ikke holde dem likevel. Bruk heller tid på å kjenne på hvilke verdier, kun dine egne, du forbinder med denne årstiden, og hva er det som gjør dem så betydningsfulle for deg. Når du har fått bevisstgjort dette, ta dem med inn i vinterhverdagen og skap situasjoner hvor du kan leve dem ut.


Liker du å gå på ski eller gå turer, er det flott. Forsøk å få tid til litt "utetid" hver dag, selv om det er det siste du kunne tenke deg. Avtal gjerne med familiemedlemmer eller venner, det er ofte enklere når du har forpliktet deg. Frisk luft og litt mosjon stimulerer positivt, og så er det så utrolig deilig å komme inn igjen i varmen. En rask spasertur til nærmeste kaffebar teller også. Husk varme klær ute og masse stearinlys inne.


Jeg får som regel "vinterdepresjoner" eller er rett og slett lei av mørketiden : ( Hva ville du valgt av SOMMER eller VINTER? Jeg tror dere skjønner hva jeg mener : p Det eneste som er bra med vinteren er jul, hafjell, filmkvelder og jentekvelder, og påsken da : )


XoXo Stine<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommenterer du, smiler jeg<3